Povona

Biskupství 132, 783 44 Náměšť na Hané, tel./fax: 585 951 353, e-mail: povona.po@tiscali.cz


PRŮMYSLOVÉ ZÁVORY

Tyto závory jsou vhodné pro autoparkoviště, obchodní domy, přístupy k obytným blokům a pro další aplikace.   

MARKÝZY

Dle přání zákazníka je možno instalovat markýzy různého rozměru a různých potahových látek, tak aby ladily k designu Vašeho obydlí.  markýzy různého typu, tvaru a barevného provedení.

KOMFORTNÍ VZDUCHOVÉ DVEŘNÍ CLONY

Vzduchové dveřní clony se používají všude tam, kde chceme zabránit vnikání venkovního vzduchu do klimatizovaných, vytápěných nebo chlazených vnitřních prostor. Clony vytvářejí pomocí laminárního proudu vzduchu neviditelnou bariéru na vstupu do budov. Vzduch je clonou nasáván, dle potřeby přihříván a vyfukován směrem k podlaze. Takto je od sebe oddělen venkovní a vnitřní prostor a tím zůstává klima v budově zachováno i při otevřených dveřích. Clony brání ztrátě energie ať je vzduch ohříván (v zimě), nebo chlazen (v létě), čímž výrazně zvýší účinnost klimatizačního zařízení tím, že vytváří cirkulaci vzduchu v prostoru.

Nejméně 80 % energie dodávné cloně k ohřevu zůstane uvnitř budovy a stává se tak součástí topného systému. V letních měsících clony brání vnikání prachu a hmyzu do vnitřních prostor budov. Clony jsou rovněž vybaveny filtrem vzduchu, který zachytává drobné prachové částice a přispívá tak k vyššímu komfortu vnitřního prostředí. Vzduchové clony lze použít do interiérů s vysokými požadavky na vzhled. Typickými aplikacemi jsou obchody, obchodní domy, banky, pošty, nádraží, sportovní haly, nemocnice atd. S ohledem na prostředí, kam jsou clony určeny, je možné je dodávat v několika variantách čelního krytu. Clony je možno přizpůsobit architektonickým záměrům (montáž i do podhledů), případně je možno je využít i k reklamním účelům.


CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies